Stelea: Jucătorii de azi nu mai vin cu acelaşi entuziasm la naţională

Antrenorul secund al primei reprezentative, Bogdan Stelea, a declarat, luni, că jucătorii care sunt convocaţi la echipa naţională nu mai vin cu acelaşi entuziasm ca pe vremea sa.

22 afișări
Imaginea articolului Stelea: Jucătorii de azi nu mai vin cu acelaşi entuziasm la naţională

Stelea: Jucătorii de azi nu mai vin cu acelaşi entuziasm la naţională (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Jucătorii din ziua de azi nu cred că mai vin cu acelaşi entuziasm la echipa naţională. Cei care au fost lângă ei nu au reuşit să-i conştientizeze să iubească echipa naţională. Jucătorii care nu confirmă când sunt chemaţi, suferă atunci când nu mai sunt convocaţi şi suferă enorm. Vreau să-i facem să creadă că e ceva extraordinar să vii la echipa naţională", a spus Stelea.

Nu am ezitat nicio clipă să vin alături de Răzvan

"Visam la un moment dat să revin la echipa naţională, dar nu atât de repede. E o oportunitate pentru mine şi nu am ezitat nicio clipă să vin alături de Răzvan. De când mă ştiu, echipa naţională a fost ceva special pentru mine şi aşa va rămâne. Sunt conştient că implicarea mea în echipa naţională va fi cu totul alta acum. Exista posibilitatea să preiau o echipă mai mică, dar s-a ivit această ocazie, iar asta mă motivează", a subliniat Stelea.

E destul de grea trecerea de la jucător la antrenor

"E destul de grea trecerea de la jucător la antrenor. Încă nu m-am obişnuit cu ideea că va mai fi un meci şi mă voi opri. Nu e uşor, dar trebuie să faci acest pas. Am ocazia să rămân în această atmosferă, să fac parte din ea şi să merg mai departe", a completat Stelea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici