Steliana Nistor - locul trei în topul celor mai buni sportivi din Balcani

Gimnasta Steliana Nistor a ocupat locul trei în clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani în 2007, ea fiind devansată de campioana bulgară de canotaj Rumyana Neykova (locul 1) şi de tenismanul croat Novak Djokovici (locul 2), informează agenţia bulgară BTA.

3 afișări
Imaginea articolului Steliana Nistor - locul trei în topul celor mai buni sportivi din Balcani

Steliana Nistor - locul trei în topul celor mai buni sportivi din Balcani

Neykova, în vârstă de 34 de ani, a fost medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de la Munchen şi a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de la Poznan (Pologne) în septembrie.

Steliana Nistor a fost medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Stuttgart, la individual compus dar şi la bârnă.

Sondajul anual este realizat cu ajutorul jurnaliştilor sportivi din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia şi Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici