Steliana Nistor pe locul cinci şi Sandra Izbaşa pe opt, în concursul individual compus

Gimnasta Steliana Nistor s-a clasat, vineri, pe locul al cincilea în concursul individual compus de la Jocurile Olimpice de la Beijing, în timp ce Sandra Izbaşa a terminat pe poziţia a opta, informează site-ul oficial al competiţiei.

79 afișări
Imaginea articolului Steliana Nistor pe locul cinci şi Sandra Izbaşa pe opt, în concursul individual compus

Steliana Nistor pe locul cinci şi Sandra Izbaşa pe opt, în concursul individual compus

Steliana Nistor şi Sandra Izbaşa au concurat la paralele în prima rotaţie. Nistor a avut o evoluţie foarte bună, primind 15.975, cea mai mare notă din concurs la acel moment, cu care s-a instalat pe primul loc după prima rotaţie. Sandra Izbaşa a obţinut numai 14.300 la paralele, cel mai slab aparat al său, clasându-se pe locul 18 în ierarhia intermediară.

În a doua rotaţie, româncele au evoluat la bârnă, notele mari obţinute, 15.550 - Steliana Nistor, 15.875 - Sandra Izbaşa, menţinându-le în prima parte a clasamentului interimar, pe locul trei, respectiv nouă.

Steliana Nistor a coborât pe locul şase la general, cu 46.025, după a treia rotaţie, în care a evoluat la sol şi a obţinut numai 14.500, din cauza unei ieşiri din covor la o diagonală. Izbaşa a primit însă o notă mare la sol, 15.500, urcând pe locul opt după trei rotaţii, cu un total de 45.675.

Româncele au încheiat concursul la individual compus la sărituri. Steliana Nistor a primit 15.025 şi cu un total de 61.050 a terminat pe poziţia a cincea. Sandra Izbaşa a obţinut o notă apropiată de cea a Stelianei Nistor, 15.075, iar cu un total de 60.750 a încheiat pe locul opt.

Campioană olimpică la individual compus a devenit americanca Nastia Liukin, cu un total de 63.325, fiind urmată pe podium de compatrioata sa Shawn Johnson (62.725) şi de chinezoaica Yilin Yang (62.650).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici