Steliştii au participat la petrecerea de sfârşit de an. Jucătorii au asistat şi la ritualul tăierii porcului

Fotbaliştii formaţiei Steaua au participat, marţi după amiază, la petrecerea de sfârşit de an, organizată la un restaurant din localitatea Snagov, acolo unde au asistat şi la ritualul tăierii porcului.

360 afișări
Imaginea articolului Steliştii au participat la petrecerea de sfârşit de an. Jucătorii au asistat şi la ritualul tăierii porcului

Steliştii au participat la petrecerea de sfârşit de an (Imagine: Laurentiu Mich/Arhiva Mediafax Foto)

La petrecere a participat întreaga echipă şi staful tehnic, precum şi angajaţii clubului.

Steaua încheie anul 2012 pe primul loc al Ligii I, cu 47 de puncte, zece peste ocupanta locului secund, Astra.

"Facem o petrecere cum nu a mai fost niciodată la Steaua. Suntem în vacanţă, o să ne distrăm şi cred că merităm acest lucru. Este o petrecere în familie, aşa cum îmi doresc eu cel mai mult. Cel mai important este să formezi un grup, băieţii să simtă acest lucru şi cred că se vede în rezultatele pe care le avem la fiecare etapă. Suntem mulţumiţi de ceea ce am realizat până acum şi trebuie să simţim din plin lucrul acesta. Îmi doresc să câştigăm campionatul şi să ne calificăm în Liga Campionilor. Noi l-am invitat şi pe patronul echipei, probabil o să vină şi el", a declarat antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Steaua încheie anul 2012 pe primul loc al Ligii I, cu 47 de puncte, zece peste ocupanta locului secund, Astra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici