Steluţa Luca, noul căpitan al echipei Oltchim

Conducerea Clubului Sportiv Oltchim a avut o întâlnire cu tehnicienii şi handbalistele echipei campioane, în care a fost semnat noul Regulament de Ordine Interioară şi s-a decis ca banderola de căpitan să fie preluată de la Luminiţa Huţupan Dinu, retrasă din activitate, de Steluţa Luca.

190 afișări
Imaginea articolului Steluţa Luca, noul căpitan al echipei Oltchim

Steluţa Luca, noul căpitan al echipei Oltchim (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Steluţa Luca este decanul de vârstă al echipei Oltchim. În lipsa acesteia, căpitan va fi purtată de Valentina Ardean Elisei.

De asemenea, la întâlnirea cu oficialii şi staff-ul tehnic, handbalistele antrenate de Radu Voina au fost informate că obiectivele pentru noul sezon sunt câştigarea titlului naţional şi a Cupei României, în cazul în care această competiţie se va disputa, precum şi accederea în finala Ligii Campionilor Europeni.

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că şi la Vâlcea se simte criza financiară.

"În acest sezon lotul va fi format din 22 de jucătoare dintre care una este însărcinată, Tereza Tamaş Pâslaru, faţă de campionatul trecut în care am avut un lot de 26 de handbaliste. La perioada de criză prin care trece sportul românesc şi, normal, şi handbalul feminin din România, trebuie să ne adaptăm şi noi", a spus Gavrilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici