Steluţa Luca s-a retras oficial din naţionala României

Fostul căpitan al naţionalei de handbal feminin a României, Steluţa Luca, s-a retras oficial din reprezentativă, vineri, la Cluj, în cadrul unei reuniuni la care au mai participat preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, antrenorul Radu Voina şi alţi membri din conducerea forului.

20 afișări
Imaginea articolului Steluţa Luca s-a retras oficial din naţionala României

Steluţa Luca s-a retras oficial din naţionala României (Imagine: Mediafax Foto)

"Am anunţat retragerea înaintea Jocurilor Olimpice şi am sperat că voi putea ajuta acum la Europene, dar sănătatea nu-mi permite. Am trei operaţii, sufăr de hernie de disc şi efectiv nu mai pot. Mulţumesc antrenorului Radu Voina şi federaţiei că m-a înţeles, dar şi că mi-a fost alături în toţi aceşti ani, cu bune şi cu rele. Regret că trebuie să spun stop, mi-ar fi plăcut să pot fi alături echipei la Europene. România are jucătoare bune, trebuie doar să formeze o familie, să se încurajeze şi să fie mândre că joacă pentru ţara lor. Chiar dacă se vor pierde meciuri la Europene, trebuie puse în urmă, să treacă peste ele. România, când pierde, nu ştie să treacă peste asta, să-şi revină, să nu se facă o tragedie naţională", a declarat fostul căpitan al naţionalei feminine.

Steluţa Luca a mai afirmat că îşi va duce la bun sfârşit contractul cu clubul Oltchim Râmnicu Vâlcea, scadent în iunie 2010, după care şi-ar dori să continue activitatea tot în lumea handbalului. "Mi-ar plăcea să antrenez, dar la nivel de copii", a spus handbalista.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici