Steven Gerrard a jucat meciul 700 pentru FC Liverpool

Mijlocaşul Steven Gerrard a jucat meciul 700 pentru FC Liverpool în partida câştigată, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Bolton Wanderers, din liga a doua, într-o rejucare din 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

170 afișări
Imaginea articolului Steven Gerrard a jucat meciul 700 pentru FC Liverpool

Steven Gerrard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gerrard, în vârstă de 34 de ani, a devenit al treilea jucător din istoria clubului care atinge cifra 700, după Ian Callaghan (857 de meciuri) şi Jamie Carragher (737 de meciuri), informează L'Equipe.

Steven Gerrard va părăsi la finalul sezonului formaţia FC Liverpool pentru a juca în MLS, la echipa Los Angeles Galaxy.

Echipa FC Liverpool, cu Gerrard pe teren tot meciul, s-a calificat în optimile de de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Bolton Wanderers, din liga a doua, într-o rejucare din 16-imile competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sterling '86 şi Coutinho '90+1, în timp ce pentru gazde a înscris Gudjohnsen, în minutul 59, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici