Steven Gerrard vrea să fie căpitanul Angliei la Euro-2012

Fotbalistul echipei Liverpool, Steven Gerrard, a declarat sâmbătă că i-ar plăcea mult să aibă oportunitatea de a purta banderola de căpitan al naţionalei Angliei la Campionatul European din acest an.

62 afișări
Imaginea articolului Steven Gerrard vrea să fie căpitanul Angliei la Euro-2012

Steven Gerrard (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Dacă mi se va propune, voi accepta şi voi fi foarte bucuros şi mândru. Nu eu sunt cel care decide, în primul rând este Stuart Pearce, iar apoi cel care îi va succede. Dar vreau să fiu căpitanul Angliei", a spus Gerrard pentru BBC.

Stuart Pearce a fost numit selecţioner interimar al Angliei, după demisia lui Fabio Capello la începutul lunii februarie, venită după dezacordul tehnicianului faţă de decizia federaţiei de a-i retrage banderola de căpitan lui John Terry.

Numele succesorului lui Capello ar urma să fie anunţat după meciul amical pe care Anglia îl va susţine miercuri, cu Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici