Ştiinţa Bacău învinsă în Elveţia, în turul sferturilor Challenge Cup

Echipa de handbal masculin Ştiinţa Bacău a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de formaţia elveţiană BSV Bern Muri, cu scorul de 38-28 (15-13), în manşa tur a sferturilor de finală ale Challenge Cup.

7 afișări

Returul pentru calificarea în semifinalele Challenge Cup, în care elveţienii au devenit favoriţi, va avea loc în data de 4 aprilie, la Bacău, de la ora 11.00.

Tot în Challenge Cup, UCM Reşiţa a dispus pe teren propriu de RK Proleter Naftogas (Serbia), cu scorul de 37-25, în timp ce Bucovina Suceava joacă, în deplasare, cu UHK Krems (Austria).

În turul sferturilor Cupei Cupelor, HCM Constanţa întâlneşte în deplasare Pevafersa Valladolid (Spania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici