Stoica: Ce s-a întâmplat azi mă face să cred că toate tunurile sunt îndreptate împotriva noastră

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că ceea ce s-a întâmplat la partida din deplasare cu Rapid, scor 1-1, îl face să creadă că tunurile sunt îndreptate împotriva campioanei României, făcând aluzie la arbitraj.

55 afișări
Imaginea articolului Stoica: Ce s-a întâmplat azi mă face să cred că toate tunurile sunt îndreptate împotriva noastră

Stoica: Ce s-a întâmplat azi mă face să cred că toate tunurile sunt îndreptate împotriva noastră (Imagine: Mediafax Foto)

"Nici dacă se termina meciul la pauză nu era echitabil rezultatul. A fost fault clar la Brandan, la golul marcat de Rapid, Herea trebuia eliminat la cotul aplicat lui Apostol şi Bozovici trebuia şi el eliminat pentru două galbene în urma faultului asupra lui Rusescu. Ce s-a întâmplat azi mă face să cred că toate tunurile sunt îndreptate împotriva echipei noastre. Am făcut un joc remarcabil, mai ales în repriza a doua, şi meritam să câştigăm, dar nu cu un asemenea arbitraj", a spus Stoica.

Mihai Stoica a continuat acuzele, spunând că este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat. "E inadmisibil şi inacceptabil aşa ceva. Ce se întâmplă cu arbitrii? Ce se întâmplă cu Tudor? De ce asemenea bătaie de joc? Suntem campioana en-titre a României până la urmă, cum să fim trataţi în halul ăsta. Eu vorbesc aici de faze concrete: de golul Rapidului, de Apostol, aţi văzut cum arată (n.r. - jucătorul a fost înlocuit având arcada dreaptă umflată în urma unui duel cu Herea). Cum e posibil să nu elimini un jucător când se întâmplă aşa ceva?", s-a întrebat oficialul clubului din Urziceni.

Întrebat de ce toată lumea este împotriva arbitrilor, Mihai Stoica a răspuns: "Nu ştiu dacă toată lumea este pornită împotriva arbitrilor, pentru că eu am văzut ieri (n.r. - sâmbătă) nişte rezultate inexplicabile".

Declaraţia oferită de Mihai Stoica a fost întreruptă în momentul în care autocarul Rapidului trebuia să părăsească parcarea stadionului.

Echipa Unirea Urziceni a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici