Stoica: Este important ca după fiecare etapă să rămânem deasupra liniei

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, a declarat că punctul obţinut în meciul cu FC Vaslui este unul important, mai ales că echipa a jucat o repriză în inferioritate numerică, pentru că ajută formaţia buzoiană să se menţină deasupra zonei retrogradării.

6 afișări
Imaginea articolului Stoica: Este important ca după fiecare etapă să rămânem deasupra liniei

Stoica: Este important ca după fiecare etapă să rămânem deasupra liniei (Imagine: Mediafax Foto)

"E rău că nu am luat trei puncte, e bine că am luat totuşi unul, mai ales că am jucat o repriză în inferioritate numerică. M-am consultat cu băieţii la pauză şi nu am optat pentru un rezultat de egalitate. Am riscat şi am jucat 3-4-2. Eu cred că am fost echipa mai bună şi altfel stăteau lucrurile dacă reuşeam să marcăm în prima repriză. Important este ca după fiecare etapă să rămânem deasupra liniei. Meciul de la Mioveni nu este capital, pentru că mai sunt multe puncte puse în joc", a spus Stoica.

Tehnicianul formaţiei buzoiene a precizat că nu este supărat pe fundaşul Alexandru Tudose pentru greşeala în urma căreia FC Vaslui a deschis scorul în meciul de duminică: "Nu sunt supărat pe Tudose, cred că pe un jucător de 20 de ani nu trebuie să-l «închizi» reproşându-i astfel de faze".

Gloria Buzău a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Vaslui, în etapa a XXVII-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Gloria se menţine pe locul 14 în clasamentul Ligii I, ultimul ce asigură menţinerea în primul eşalon la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici