Stoican despre Dănciulescu: Fiecăruia ne e greu să ne retragem

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, referindu-se la atacantul Ionel Dănciulescu, că fiecărui jucător îi este greu să se retragă din activitate, dar a precizat că veteranul echipei sale îi este foarte folositor pentru a-i motiva pe ceilalţi fotbalişti.

69 afișări
Imaginea articolului Stoican despre Dănciulescu: Fiecăruia ne e greu să ne retragem

Flavius Stoican (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)

"Fiecăruia ne vine rândul să ne retragem. Credeţi că mie mi-a fost uşor? Este un moment greu să treci peste perioada asta în care ţi-ai mai dori să continui. Important este ca el să mă ajute pe mine. Starea lui e foarte bună, e un băiat de caracter", a spus Stoican joi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a precizat că Ionel Dănciulescu va face deplasarea la Cluj, pentru partida cu CFR Cluj, şi că va juca atunci când el va considera că are nevoie de atacant. "Dănciulescu va merge la Cluj. Este un jucător, un om care pe mine mă ajută. Trebuie să-i facem pe ceilalţi jucători să evolueze la capacitate maximă, atât eu, cât şi Danciu. Atunci când voi avea nevoie de Danciu va juca. Nu punem mare accent pe funcţii, sunt importante în organigrama clubului. E important ce face omul respectiv, şi eu am nevoie de el pentru ceea ce vrem să facem aici. Nu ştiu dacă se retrage în iarnă, nu am discutat concret, este doar problema lui. El ştie mai bine ce are de făcut. Mi-e greu să-i dau sfaturi în ceea ce priveşte cariera lui. Eu aş vrea doar să fie aproape de mine", a mai spus Stoican.

Atacantul Ionel Dănciulescu, 36 de ani, a declarat pentru cotidianul Prosport că este nemulţumit de faptul că nu a evoluat în ultimele partide ale echipei sale, precizând însă că îşi doreşte să îşi încheie cariera la Dinamo. Potrivit sursei citate, Dănciulescu se va retrage la finalul acestui an, urmând să primească o funcţie în cadrul FC Dinamo.

Partida CFR Cluj - Dinamo, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici