Stoican: Sper ca meciul cu Pandurii să se termine în 90 de minute, ne dorim un trofeu

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat marţi, într-o conferiniţă de presă, că speră ca echipa sa să poată să elimine Pandurii Târgu Jiu în sferturile de finală ale Cupei României Timişoreana fără ca meciul să ajungă în prelungiri.

77 afișări
Imaginea articolului Stoican: Sper ca meciul cu Pandurii să se termine în 90 de minute, ne dorim un trofeu

Flavius Stoican (Imagine: Răzvan Lupică / Mediafax Foto)

"Întâlnim o echipă care se află în faţa noastră în clasament, dar prea puţin contează lucrul ăsta. Important este ca noi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a trece de acest meci. Ne dorim să ajungem cât mai sus în această competiţie. Chiar dacă este o echipă care a jucat în Liga Europa, care a reuşit performanţa de a-i duce în grupele acestei competiţii, care are jucători care au calităţi deosebite, care pot decide un meci, suntem hotărâţi, motivaţi, avem determinare să mergem mai departe. Vom avea o motivaţie în plus, sunt convins că vor fi spectatori mulţi, chiar dacă ora e înaintată şi va fi frig. Este cazul să trecem de acest meci, sunt convins că atunci când se va termina meciul vom fi mulţumiţi. Sper să se termine în 90 de minute, am jucători care îşi doresc un trofeu, să meargă cât mai departe în această competiţie şi în campionat", a spus Stoican.

Tehnicianul dinamovist nu îl consideră pe mijlocajul brazilian Eric de Oliveira ca fiind singurul jucător periculos din lotul echipei Pandurii Târgu Jiu: "Nu ne luăm măsuri speciale pentru Eric sau alt jucător. Important e ca echipa noastră să fie mai puternică decât a lor. Nu doar Eric este un jucător important la Pandurii. Au jucători care pot face diferenţa precum Nicoară, au jucători destul de buni. Nu avem absenţe, singurul care lipseşte este Fai Collins. Sunt bucuros că am tot lotul valid. Nu am reuşit să văd gazonul, dar sunt convins că va fi bun. Avem un gazon care ţine atunci când vremea este neprielnică".

Stoican consideră că este prematur să spună că echipa sa ar putea ajunge în finala competiţiei. "Ar fi frumos să pot câştiga un trofeu în primul meu an la Dinamo. Orice antrenor îşi doreşte să câştige un trofeu, dar e prematur de spus acum că vom ajunge până în finala cupei sau că vom câştiga trofeul. Important este să luăm fiecare meci în parte, să mergem pas cu pas", a mai spus Stoican.

Partida Dinamo - Pandurii Târgu Jiu, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Timişoreana, se va disputa miercuri, de la ora 21.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici