Stoichiţă: Am fost mai realişti şi cred că am meritat victoria până la urmă

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au fost mai realişti şi Steaua a meritat victoria în partida disputată în deplasare, în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, scor 2-0 (0-0), în etapa a X-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Am fost mai realişti şi cred că am meritat victoria până la urmă

Politehnica Iaşi - Steaua, scor 0-2, în Liga I (Imagine: Gabriela Dobos/Mediafax Foto)

"Vreau să-i felicit pe cei de la Iaşi, pentru că am oferit împreună un adevărat spectacol. Noi am deschis primii scorul, dar cred că rezultatul ar fi putut fi altul dacă ar fi marcat ei primii. Am fost mai realişti şi cred că am meritat victoria până la urmă. Îmi felicit jucătorii pentru că au făcut faţă unui ritm susţinut şi vreau să-l felicit şi pe Grigoraş pentru felul în care joacă echipa lui. Am înscris târziu, dar trebuie să ştim că fotbalul este suferinţă şi trebuie să ai caracter", a spus Stoichiţă.

Întrebat despre evoluţia lui Dayro Moreno, Mihai Stoichiţă a spus: "Sper că Dayro nu se va mulţumi cu atât şi vreau să-i transmit că am pretenţii mult mai mari de la el".

Mihai Stoichiţă a precizat că principalul obiectiv va fi recuperarea fizică a fotbaliştilor săi pentru partida cu Fenerbahce, din grupa H a Ligii Europa.

"Pentru partida cu Fenerbahce trebuie să punem la punct starea fizică a jucătorilor şi să-i fac să înţeleagă că nu vor juca împotriva unor fotbalişti cu nume, care doar se prezintă la meci şi câştigă", a susţinut tehnicianul.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a asistat la partidă a părăsit tribuna oficială după marcarea celui de-al doilea gol al partidei, susţinând că echipa sa a câştigat meritat. "Astăzi am dat două goluri, am avut două bare şi am obţinut o victorie meritată. De acum, Steaua va câştiga tot şi în campionat şi în Europa League", a spus Becali.

Echipa Steaua Bucureşti s-a impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici