Stoichiţă: Am semnat pe un an cu Steaua

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat, luni, că a semnat un contract valabil pe un an cu FC Steaua, fără să aibă vreo clauză specială, fiind optimist că va avea performanţe la finalul sezonului după ce lotul "roş-albastru" va fi întărit în perioada de transferuri din iarnă.

17 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Am semnat pe un an cu Steaua

Stoichiţă: Am semnat pe un an cu Steaua (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Nu există nicio clauză în contract. Am semnat pe un an de zile. Suntem realişti, ştim ce echipă avem la ora actuală. Încercăm să facem o echipă mare cu jucătorii ăştia tineri pe care îi avem şi cu ce va mai aduce domnul Becali în iarnă, la propunerea noastră. Vrem să definitivăm o echipă bună pentru finalul de sezon, cu performanţe", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul este încrezător că mijlocaşul Mihăiţă Pleşan va fi prezent la antrenamentele primei echipe. "Din ce am înţeles, se pare că şi Pleşan ni se va alătura. Mâine, dacă va fi la antrenament, înseamnă că Pleşan s-a înţeles cu conducerea clubului", a mai spus el.

Mihai Stoichiţă a primit asigurări de la finanţatorul Gigi Becali că jucătorii îşi vor primi în această săptămână primele restante pentru meciurile din Liga I. "Jucătorii îşi vor primi drepturile pe care le-au stabilit, vor fi la zi", a explicat Stoichiţă.

Tehnicianul îşi doreşte o victorie în partida cu Poli Iaşi pentru a rămâne pe un loc fruntaş în clasamentul Ligii I. "Meciul de duminică, de la Iaşi, este foarte important. Trebuie să câştigăm să rămânem în plasa echipelor care sunt înaintea noastră. Vrem să jucăm un fotbal bun, un fotbal frumos", a concluzionat Stoichiţă.

Preşedintele FC Steaua Valeriu Argăseală, managerul sportiv Basarab Panduru şi antrenorul Mihai Stoichiţă s-au întâlnit, luni, la reşedinţa finanţatorului Gigi Becali din Aleea Alexandru, acolo unde tehnicianul a semnat contractul cu gruparea roş-albastră. Finanţatorul Gigi Becali s-a alăturat celor trei după o oră de la începerea discuţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici