Stoichiţă:Băieţii au răspuns bine la săptămâna dezastruoasă în care am fost băgaţi în oala cu smoală

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după victoria cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, că "jucătorii au răspuns bine la săptămâna dezastruoasă în care au fost băgaţi în oala cu smoală şi arşi la foc mic".

16 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă:Băieţii au răspuns bine la săptămâna dezastruoasă în care am fost băgaţi în oala cu smoală

Stoichiţă:Băieţii au răspuns bine la săptămâna dezastruoasă în care am fost băgaţi în oala cu smoală (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"A fost un meci în condiţii speciale. Vreau să-i felicit pe jucători pentru tăria de caracter de care au dat dovadă. Ei nu renunţă la ideea pe care ne-am impus-o, să câştigăm titlul. Nu a fost un meci spectaculos, dar l-am dominat cap-coadă. Determinarea şi atitudinea ne-a adus victoria. Am fost forţaţi să jucăm fără unii jucători de bază, dar eu le-am spus că am încredere în grup", a declarat Stoichiţă.

"Tănase s-a pliat bine pe ambele poziţii pe care a jucat astăzi. Ovidiu Petre are o contractură, a jucat cu ea, s-a sacrificat pentru echipă, dar n-am mai forţat în repriza a doua. Nu am un război cu nimeni. Am fost jignit tot meciul, dar mi-am văzut de treaba mea. Îi felicit pe băieţi pentru cum au răspuns la săptămâna dezastruoasă în care am fost băgaţi în oala cu smoală şi arşi la foc mic", a mai spus Stoichiţă.

Întrebat dacă este mulţumit de jocul echipei, tehnicianul stelist a răspuns: "Da, m-a mulţumit jocul, probabil că pe dumneavoastră (n.r. - jurnaliştii) v-a nemulţumit".

Le-am spus jucătorilor la pauză că o să câştige meciul

"Ştiam că o să vină şi golul, am fost liniştit. Le-am spus jucătorilor la pauză că o să câştige meciul. Cred că mai ales în repriza a doua am ratat multe ocazii. Acceptăm orice fel de critică şi umilinţă şi ne vedem de treaba noastră. Le-am şi spus jucătorilor să nu le pese de mine şi să-şi vadă de treaba lor. Să lase sentimentalismele, pentru că eu voi ţine parte la toţi", a afirmat Stoichiţă.

Tehnicianul stelist a declarat că nu este interesat de faptul că suporterii au scris mesaje împotriva finanţatorului Gigi Becali pe autocarul echipei: "Astfel de lucruri trec pe lângă mine ca apa peste pietre. Atât îl duce capul, atâta face. Chiar dacă mă deranjează multe lucruri, eu îmi voi atinge scopul propus".

Întrebat ce părere are despre mijlocaşul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Paul Pârvulescu, Stoichiţă a răspuns: "Pârvulescu este un jucător foarte bun şi mai sunt şi alţi fotbalişti de valoare la Gaz Metan Mediaş, dar nu e timpul să vorbim de transferuri".

Steaua Bucureşti a învins, pe teren propriu, echipa Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici