Stoichiţă: Puteam avea 2-0 la pauză, însă rezultatul este echitabil

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă, a declarat, după remiza obţinută, duminică, pe terenul echipei CFR Cluj, scor 1-1, că elevii săi puteau conduce cu 2-0 la pauză, însă clujenii au dominat în repriza secundă şi rezutatul final este echitabil.

12 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Puteam avea 2-0 la pauză, însă rezultatul este echitabil

Stoichiţă: Puteam avea 2-0 la pauză, însă rezultatul este echitabil (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un joc între două echipe care se cunosc foarte bine. Prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Dacă la pauză era 2-0, nu se mira nimeni. Rezultatul este echitabil, pentru că CFR a dominat repriza a doua. A fost o presiune suplimentară, pentru că, dacă pierdeam, se cam termina cu lupta la titlu. Nu cred că CFR e mare favorită, sunt vreo şapte echipe care se bat la titlu. Îi mulţumesc lui Zapata pentru ce a făcut în tur, dar Tătăruşanu mi-a demonstrat că e un portar foarte bun", a spus Stoichiţă.

După ce finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că Petre Marin şi Alexandru Tudose au jucat foarte slab la Cluj, Stoichiţă a spus că nu vrea să îi dea o replică angajatorului său, dar că Tudose este un jucător de viitor: "Îi respect părerile lui Gigi, dar eu am părerile mele şi nu vreau să intru în polemici cu el. E ca la o inteprindere: eşti angajat şi nu îţi permiţi să intri în polemici cu patronul. Eu trebuie să accept orice zice el, pentru că sunt un angajat, dar pot ca în timpul săptămânii să încerc să-l conving că soluţiile mele sunt cele bune. Dar Tudose e un jucător de valoare şi are un viitor frumos în faţă".

Mijlocaşul echipei Steaua, Juan Toja, a spus că gruparea clujeană este foarte bună, dar formaţia sa merita victoria: "Am avut mai multe ocazii decât CFR, meritam să câştigăm, dar nu am reuşit să mai înscriem. CFR a demonstrat că este o echipă foarte bună, tocmai de aceea nu cred că este un rezultat prost. Dacă reuşeam să ne impunem, deveneam principala lor contracandidată la titlu. Trebuie să luptăm în continuare, pentru că e un drum lung până la final".

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, golurile fiind marcare de Ricardo Cadu '35, pentru gazde, respectiv Bogdan Stancu '12, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici