Stoichiţă: Suntem foarte motivaţi să câştigăm cu Şerif

Antrenorul FC Steaua București, Mihai Stoichiță, a declarat la Tiraspol că jucătorii săi sunt foarte motivați să câştige meciul cu Șerif din grupa H a Ligii Europa, pentru a mai păstra şanse de calificare, informează cotidianul moldovenesc Novâi Region.

10 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Suntem foarte motivaţi să câştigăm cu Şerif

Stoichiţă: Suntem foarte motivaţi să câştigăm cu Şerif (Imagine: Constantin Vlăsescu/Mediafax Foto)

"Suntem foarte motivaţi, dar jocul va arăta cine e mai puternic. Este ultima noastră şansă de a mai spera la calificare. De ce vom realiza la Tiraspol depinde dacă meciul de acasă cu Twente va fi decisiv sau fără miză. Şerif e o echipă bine organizată, disciplinată, care trebuie tratată cu respect, are în componenţă jucători buni, suficient de valoroși. Complexul Sportiv Şerif e incredibil de frumos, e o mare realizare. Șerif a ajuns acum şi în grupele Ligii Europa, merită tot respectul. Nu e nimic special în faptul că am antrenat la Tiraspol şi acum sunt adversar, sunt lucruri inevitabile în
viaţa unui antrenor", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul stelist a afirmat că a fost surprins de primirea călduroasă făcută de suporterii din Republica Moldova. "Sper să fie un spectacol şi în teren şi în tribune, e un meci de fotbal, nu un război, nu trebuie să uităm asta. Vrem să le oferim o satisfacţie spectatorilor. E greu pentru orice echipă să nu fie susținută de propriii suporteri", a comentat el.

Atacantul Bogdan Stancu a declarat că partida cu Șerif este cea mai importantă de până acum în grupă. "De cele trei puncte depinde dacă sperăm în continuare sau nu. Păcat că suntem în această situație, dar suntem foarte motivaţi şi vrem să câștigăm. Oricum, nu depinde numai de noi, ci şi de meciul dintre Twente și Fenerbahce", a spus Stancu.

Echipa Şerif Tiraspol întâlneşte, miercuri, de la ora 20.00, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii Europa, transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici