Stoichiţă: Transferul lui Ouon la Steaua a fost ratat, cel al lui Iovov în impas

Transferul fundaşului rwandez Edwin Ouon de la AEL Limassol la Steaua a fost ratat, iar sosirea atacantului bulgar Hristo Iovov de la Levski s-a îngreunat, după ce gruparea sofiotă a emis pretenţii financiare, a declarat antrenorul formaţiei bucureştene Mihai Stoichiţă.

54 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Transferul lui Ouon la Steaua a fost ratat, cel al lui Iovov în impas

Stoichiţă: Transferul lui Ouon la Steaua a fost ratat, cel al lui Iovov în impas (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

În opinia antrenorului, Edwin Ouon este, "probabil", un transfer ratat pentru că s-a discutat prea mult în presă. Clubul acestuia, AEL Limassol, a aflat de interesul Stelei din mass-media şi a mărit preţul. Ultimul preţ cerut de ciprioţi a fost 800.000 de euro pentru Ouon, conform declaraţiilor făcute de Stoichiţă la GspTV.

Referitor la bulgarul Iovov, tehnicianul a spus că transferul atacantului de la Levski nu a căzut, dar s-a îngreunat: "S-a complicat situaţia în Bulgaria. Transferul său nu a căzut, dar probabil că Levski i-a făcut o ofertă mai bună. Am senzaţia că Levski are şi pretenţii acum. Noi am făcut tot ce a depins de noi. Cu Iovov am fi umplut un gol lăsat de presupusa plecare a lui Dayro Moreno, care ne ţine încă în suspans".

Altfel, mijlocaşul american Josh Tudela a început antrenamentele cu Steaua, în timp ce brazilianul Roberto Moreira Linck "Beto" (21 de ani, mijlocaş) şi iranianul Omid Shokoufandeh (22 de ani, mijlocaş) s-au alăturat echipei a doua a clubului, sub conducerea cuplului Dumitru Dumitriu - Leo Strizu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici