Stoichiţă vrea un contract de 90.000 de euro

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a cerut conducerii Universităţii Cluj suma de 90.000 de euro pentru a ocupa funcţia de director tehnic al echipei clujene până la finalul campionatului, precum şi o primă de obiectiv de 50.000 de euro, în caz de menţinere în Liga I.

2 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă vrea un contract de 90.000 de euro

Stoichiţă vrea un contract de 90.000 de euro

Consiliul de Administraţie al clubului Universitatea Cluj va decide, joi, dacă va accepta pretenţiile financiare ale lui Mihai Stoichiţă. Fostul tehnician al echipelor Steaua, Dinamo, FC Naţional şi Oţelul Galaţi intenţioneaza să-şi aducă propriul staff tehnic, format din Mihai Stoica - antrenor principal, Leo Toader - secund şi un preparator fizic din străinătate.

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor, după ce Adrian Falub şi-a înaintat demisia sâmbătă, după meciul cu Poli Timişoara, scor 1-2, din etapa a X-a a Ligii I.

Pe de altă parte, echipa Universitatea Cluj a disputat, miercuri, un meci amical în compania formaţiei din Liga a II-a Arieşul Turda, pe care l-a câştigat cu scorul de 1-0. Golul a fost reuşit de coreeanul Jae Hong Park, în minutul 20.

Antrenorul interimar Francisc Dican a folosit următoarea formulă de echipă: M. Tudor - Unguruşan, Iodi, Park, Suller - Olah, Bolohan - Goga,
Sabo, Savu - Nemanja Jovanovici. Au mai jucat: Szolomajer, C. Moldovan, Cruşoveanu, Coman, Negrean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici