Stojance Ignatov a semnat pe trei sezoane cu Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, că jucătorul macedonean Stojance Ignatov a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din dealul Copoului şi va fi conducătorul de joc de care are nevoie formaţia lui Ionuţ Popa.

21 afișări
Imaginea articolului Stojance Ignatov a semnat pe trei sezoane cu Poli Iaşi

Sorin Boca: Ignatov e coordonatorul de joc de care aveam nevoie (Imagine: nationalfootballteamseurope-c.741.com)

"Antrenorul Ionuţ Popa îşi dorea un jucător la mijlocul terenului care să filtreze pasele şi acesta va fi macedoneanul Ignatov. El a venit şi a semnat un contract pentru trei sezoane", a declarat Sorin Boca.

Stojance Ignatov are 28 de ani, evoluează pe postul de coordonator de joc, şi a jucat ultima dată în campionatul chinez. Ignatov are 11 selecţii în echipa naţională a Macedoniei şi a jucat împotriva României în 2005, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici