Stranierii pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a anunţat, vineri, numele jucătorilor români legitimaţi la cluburi de peste hotare, convocaţi pentru jocurile cu naţionalele Serbiei (10 octombrie) şi Insulelor Feroe (14 octombrie), din preliminariile CM-2010, informează frf.ro.

17 afișări
Imaginea articolului Stranierii pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe

Răzvan Lucescu, antrenorul naţionalei României (Imagine: Mediafax Foto/Thomas Câmpean)

Lista "stranierilor" pentru aceste două jocuri cuprinde zece jucători:

Cristian Săpunaru (FC Porto),

Mirel Rădoi (Al-Hilal),

Cristian Chivu (FC Internazionale Milano),

Dorin Goian (Palermo),

Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk),

Mihai Neşu (FC Utrecht),

Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev),

Paul Codrea (AC Siena),

Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi

Adrian Mutu (Fiorentina), care au primit convocări ferme.

De asemenea, Maximilian Nicu (Hertha BSC) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev) au primit şi ei, vineri, conform regulamentului FIFA, faxuri de convocare de principiu, dar o decizie definitivă asupra selecţionării lor va fi luată în cursul dimineţii zilei de vineri, 2 octombrie.

Numele jucătorilor din Liga I ce vor fi convocaţi la naţionala României pentru aceste jocuri vor fi anunţate după disputarea meciurilor din etapei a IX-a a Ligii I.

Lotul antrenat de Răzvan Lucescu se va reuni la Complexul Naţional Mogoşoaia luni, 5 octombrie, la ora 13.00.

Reprezentativa României va evolua împotriva selecţionatei Serbiei, pe stadionul "Steaua Roşie" din Belgrad, în data de 10 octombrie, de la 21.30, şi contra naţionalei Insulelor Feroe, pe arena "Ceahlăul" din Piatra Neamţ, la 14 octombrie, de la ora 21.00, acestea reprezentând ultimele două partide pentru "tricolori" din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici