Straton: Vreau să-i iau locul lui Coman la Rapid

Portarul echipei Rapid II, Cătălin Straton, în vârstă de 19 ani, a declarat că vrea să calce pe urmele lui Dani Coman şi să ajungă titular în poarta formaţiei Rapid.

231 afișări
Imaginea articolului Straton: Vreau să-i iau locul lui Coman la Rapid

Straton: Vreau să-i iau locul lui Coman la Rapid (Imagine: www.rapidisti.ro)

"Dani Coman este un sufletist, pe mine m-a ajutat mult atât cu bani, cât şi cu echipament. În momentele grele a fost lângă mine. Îmi pare rău că pleacă de la Rapid. Sincer, dacă pleacă, mi-aş dori să-i iau locul în poartă. Din păcate, oficialii nu prea pun preţ pe ceea ce au în pepinieră", a spus jucătorul de 19 ani, dorit de Sportul Studenţesc şi FC Timşoara.

Cătălin Straton poreclit de colegi şi "Coman junior" din cauza relaţiei bune pe care o are cu Dani Coman, face parte din grupa de juniori ai Rapidului, antrenată de Florin Motroc şi Iosif Damaschin. Aceştia au terminat pe primul loc la turneul internaţional Sparkssen-Hallen Cup 2008, într-o grupă din care au făcut parte Sturm Graz, Red Bull Salzburg, Burgenland, FK Budejovice, Bad Ischl şi ANIF, însă au fost învinşi în semifinala turneului de austriecii de la SV Rennweger. Cătălin Straton a fost desemnat cel mai bun jucător.

Despre Cătălin, portarul Dani Coman a afirmat că va ajunge departe: "O să mai auziţi de acest nume".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici