SUA, Canada, Rusia şi Cehia s-au calificat în semifinalele CM de hochei pe gheaţă

Echipele naţionale ale Statelor Unite ale Americii, Canadei, Rusiei şi Cehiei s-au calificat, joi, în semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă, care se desfăşoară în Cehia, informează site-ul oficial al competiţiei.

265 afișări
Imaginea articolului SUA, Canada, Rusia şi Cehia s-au calificat în semifinalele CM de hochei pe gheaţă

SUA, Canada, Rusia şi Cehiei s-au calificat în semifinalele CM de hochei pe gheaţă (Imagine: HEPTA)

SUA a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 3-1, reprezentativa Elveţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ben Smith, Charlie Coyle şi Jake Gardiner, în timp ce pentru învinşi a înscris Roman Josi.

Canada a trecut, cu scorul de 9-0, de selecţionata Belarusului prin golurile marcate de Brent Burns - 2, Tyler Ennis, Ryan O'Reilly - 2, Tyler Seguin - 3 şi Jason Spezza.

Rusia a învins, cu scorul de 5-3, formaţia Suediei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Serghei Moziakin - 2, Evgheni Malkin - 2 şi Vladimir Tarasenko, în timp ce pentru învinşi au înscris John Klingberg, Anton Lander şi Loui Eriksson.

Cehia a trecut, cu scorul de 5-3, de echipa Finlandei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Jan Kovar - 2, Jaromir Jagr - 2 şi Vladimir Sobotka, în timp ce pentru învinşi au înscris Tuomo Ruutu, Jussi Jokinen şi Aleksander Barkov.

Semifinalele se vor disputa sâmbătă, după următorul program: SUA - Rusia şi Canada - Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici