Suarez, mai bun ca Messi. Uruguayanul a marcat 29 de goluri în calificările pentru Cupa Mondială

Luis Suarez l-a devansat marţi pe Lionel Messi în topul celor mai buni marcatori din preliminariile pentru Cupa Mondială din America de Sud, cu al 29-lea său gol, cu care a ajutat Uruguayul să învingă Chile cu 2-0.

119 afișări
Imaginea articolului Suarez, mai bun ca Messi. Uruguayanul a marcat 29 de goluri în calificările pentru Cupa Mondială

Suarez, mai bun ca Messi. Uruguayanul a marcat 29 de goluri în calificările pentru Cupa Mondială

Messi nu a reuşit să înscrie în Ecuador, unde Argentina a remizat 1-1.

„O seară specială, un meci special, un tricou special şi un gol", a scris Suarez pe reţelele de socializare, alături de o fotografie în care îşi ţine în mână tricoul de la meci.

„Ce aş putea cere mai mult în momente unice şi de neuitat pentru ţara mea?".

Confederaţia sud-americană de fotbal a precizat că cele 29 de goluri ale lui Suarez au fost marcate în 62 de meciuri, cu două meciuri mai mult decât Messi, iar ultimul său gol a fost unul spectaculos, o foarfecă pe spate, de la patru metri, cu 11 minute înainte de final.

Federico Valverde a dublat avantajul Uruguayului în ultimele momente ale meciului pentru a consolida o schimbare remarcabilă de situaţie pentru echipa condusă de Diego Alonso.

Alonso l-a înlocuit pe Oscar Tabarez în decembrie anul trecut, după ce patru înfrângeri succesive au pus în pericol speranţele de calificare, iar de atunci şi-a condus noua echipă la patru victorii consecutive.

Uruguay a terminat pe locul trei în grupa de calificare, în spatele Braziliei şi Argentinei şi înaintea Ecuadorului, care a ocupat al patrulea loc automat de calificare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici