Suma URIAŞĂ pe care o cere Palermo pentru schimbul transferului lui George Puşcaş

Salernitana este echipa care îl doreşte cel mai mult pe George Puşcaş (23 de ani), doar că fotbalistul are toate motivele să refuze. De ce? Salernitana a rămas cu greu în Serie B, după ce a disputat barajul de menţinere, la penalty-uri.

710 afișări
Imaginea articolului Suma URIAŞĂ pe care o cere Palermo pentru schimbul transferului lui George Puşcaş

Suma URIAŞĂ pe care o cere Palermo pentru schimbul transferului lui George Puşcaş

Puşcaş a recunoscut că există discuţii cu Torino, iar mirajul unui campionat precum Serie A e mult mai atractiv, decât încă un sezon în liga secundă. Palermo cere în schimbul românului nu mai puţin de 8 milioane de euro, sumă fabuloasă în contextul în care echipa tocmai a fost retogradată, disciplinar, în Serie D. Salernosport24.it notează că Salernitana nu îşi poate permite să plătească aceşti bani. Sezonul precedent, de exemplu, bugetul clubului a fost de 10 milioane de euro şi echipa abia a reuşit să se menţină în liga a doua.

Pe lângă Torino, există interes şi din partea altor echipe; vor să profite şi de situaţia lui Palermo, care se află într-un moment destul de complicat. Este nevoită să reducă din cheltuieli şi este obligată, de circumstanţe, să renunţe la mai mulţi jucători. George Puşcaş a fost unul dintre oamenii de bază în sezonul trecut, iar evoluţiile sale au impresionat şi au atras atenţia mai multor cluburi din Europa.

Jurnaliştii turci notau în urmă cu câteva săptămâni că Fenerbahce şi Galata sunt printre formaţiile care îi urmăresc de câteva sezoane, iar acum au decis că e momentul oportun pentru a forţa transferul. Suma se ridica înaintea Campionatului European la 3.3 milioane de euro, aceeaşi pentru care Puşcaş a fost cumpărat de la Inter în vara trecută. Se pare că după prestaţiile foarte bune de la turneul final, Palermo a crescut pretenţiile şi vrea 8 milioane de euro. Dacă suma va fi achitată, atunci va fi cel mai scump fotbalist vândut vreodată din Serie D.

Statisticile lui Puşcaş în sezonul trecut la echipa de club: 33 de meciuri, 9 goluri şi 3 pase decisive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici