Suma URIAŞĂ pe care o oferă Spartak Moscova pentru Ianis Hagi. Ar putea fi cel mai scump transfer în străinătate din istoria fotbalului românesc

Spartak Moscova este una dintre echipele interesate de transferul lui Ianis Hagi (20 de ani), de la FC Viitorul, iar formaţia din Rusia ar fi favorită pentru transferul decarului.

4288 afișări
Imaginea articolului Suma URIAŞĂ pe care o oferă Spartak Moscova pentru Ianis Hagi. Ar putea fi cel mai scump transfer în străinătate din istoria fotbalului românesc

Suma URIAŞĂ pe care o oferă Spartak Moscova pentru Ianis Hagi. Ar putea fi cel mai scump transfer în străinătate din istoria fotbalului românesc

Ruşii oferă 12 milioane de euro în schimbul serviciilor lui Ianis Hagi, scrie gsp.ro, iar Gheorghe Hagi va trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte mutarea. Ianis a stat în tribune la Supercupa României, sâmbătă, CFR Cluj - FC Viitorul, pe care echipa constănţeană a câştigat-o cu 1-0, după un gol marcat de Andrei Artean cu patru minute înainte de final.

În cazul în care oferta va fi acceptată de Viitorul, aceasta îl va transforma pe Ianis în ce mai scump fotbalist român plecat vreodată direct din Liga 1 într-un campionat din străinătate. Până în prezent, liderul este Nicolae Stanciu (26 de ani), pe care Anderlecht a plătit 9,7 milioane de euro celor de la FCSB, în urmă cu trei ani.

Spartak Moscova a câştigat de 10 ori titlul în Rusia, ultima oară în sezonul 2016/2017, însă în ultima stagiune a încheiat pe locul cinci, astfel că va evolua în Europa League. Printre numele importante din lotul ruşilor se numără Roman Zobnin, Fernando, Sofiane Hanni sau Luiz Adriano. Antrenor este bielorusul Olek Kononov (53 de ani).

”Eu sunt pregătit de orice, oriunde. Important este ca echipa să mă dorească foarte mult. Cel mai bine ar fi să merg la o echipă care ştiu că mă doreşte cel mai mult şi ştiu că voi juca. Vreau să merg acolo unde şţtiu că toţi din club mă doresc. Am suportul clubului să nu alegem cea mai mare ofertă financiară, ci pe aceea unde voi putea să joc. Am toată cariera în faţă şi îmi doresc să joc şi să mă dezvolt ca fotbalist”, a anunţat Ianis Hagi, sâmbătă, după Supercupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici