Suma URIAŞĂ pe care o va încasa Bianca Andreescu în urma succesului de la US Open

Bianca Andreescu (Canada; 15 WTA) a dat o adevărată lovitură după ce s-a impus la ultimul Mare Şlem al anului, US Open.

719 afișări
Imaginea articolului Suma URIAŞĂ pe care o va încasa Bianca Andreescu în urma succesului de la US Open

Suma URIAŞĂ pe care o va încasa Bianca Andreescu în urma succesului de la US Open

După victoria destul de uşoară în faţa, poate, celei mai mari sportive din istoria tenisului feminin, Serena Williams (SUA; 8 WTA), ea şi-a asigurat un cec în valoare de peste 3.8 milioane de dolari. Astfel, la capitolul câştiguri pe 2019, Bianca Andreescu ajunge la un total de 6 milioane de dolari. Ca o comparaţie, Simona Halep a câştigat 5 milioane de dolari în 2019.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a câştigat, duminică, trofeul de la US Open, după ce a învins-o dramatic în finală pe mult mai titrata Serena Williams, sextuplă campioană la Flushing Meadows, scor 6-3, 7-5. Este a doua oară în ultima lună când Serena Williams pierde în faţa Biancăi Andreescu, cele două jucătoare de tenis întâlnindu-se anterior în finala de la Toronto, atunci când americanca a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidenatări la spate şi i-a oferit practic jucătoarei canadiene de origine română cel de-al doilea trofeu al carierei.

Bianca a avut cuvinte superbe pentru părinţii ei, după finală: "Nu pot să le mulţumesc suficient pentru tot ceeea ce au făcut. A fost o călătorie foarte lungă, ştiu că nu poate fi chiar atât de lungă, pentru că am doar 19 ani, dar aşa pare. Vă mulţumesc şi hai să continuăm!". De luni, datorită victoriei de la US Open, Bianca Andreescu va urca pe locul 5 în clasamentul mondial, în condiţiile în care cu 12 luni în urmă era în afara Top 200.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici