Şumudică a condus antrenamentul echipei FC Vaslui

Tehnicianul Marius Şumudică a condus, joi dimineaţă, antrenamentul formaţiei FC Vaslui, aflată în cantonament în Austria, el înlocuindu-l astfel pe portughezul Augusto Inacio, care a demsionat miercuri.

182 afișări
Imaginea articolului Şumudică a condus antrenamentul echipei FC Vaslui

Şumudică a condus antrenamentul echipei FC Vaslui (George Filip / MediafaxFoto)

De la şedinţa de pregătire au lipsit Marius Constantin şi Ousmane N'Doye, oficialii moldoveni precizând că ambii jucători au fost trimişi să efectueze câte un RMN, după ce în cursul zilei de miercuri au acuzat accidentări,  informează Prosport.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că antrenorul Augusto Inacio a decis să părăsească echipa în urma unei şedinţe de analiză la care a participat tot staful tehnic al formaţiei şi conducerea clubului. Porumboiu a explicat că Inacio a fost deranjat de faptul că a cerut ca antrenamentele să fie conduse de noul secund, Edi Iordănescu, în loc de asistentul portughezului.

Şumudică, 41 de ani, a antrenat în ultimii doi ani echipele Rapid, Astra Ploieşti şi FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici