Şumudică: Am plecat de la FC Ploieşti pentru că nu vreau să intru în conflict cu nimeni

Consilierul sportiv Marius Şumudică a declarat că a plecat de la FC Ploieşti deoarece nu a dorit să intre cu nimeni în conflict, în contextul în care viziunile despre fotbal erau diferite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Am plecat de la FC Ploiesti când am văzut că echipa va deveni satelitul lui Dinamo. Am refuzat să fiu numărul 2 la Rapid, atât cu domnul Nae Manea, cât si cu Razvan Lucescu. Pe Răzvan l-am refuzat chiar daca aveam de învăţat de la el, cred că l-aş fi putut urma peste tot, mai puţin la naţională, unde nu cred că ajungeam acum. Am venit la Ploiesti cu inima deschisă, am venit de la Progresul unde aveam liniste şi am sperat sa găsesc acelaşi cadru şi la Ploieşti. Eu cred că am fost în grafic şi la FC Ploieşti, am luat echipa de pe locul 3 si am lasat-o pe locul 2, cu şanse la promovare. Nu vreau să intru în conflict cu nimeni de acolo, nici cu domnul Moldovan, nici cu altcineva, însă avem viziuni diferite despre fotbal. Am preferat să le strâng mâna şi să plec în momentul în care eram pe cale să intru sub tutela altora", a declarat Şumudică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici