Şumudică: Colaborarea dintre Progresul şi mine încetează pentru că nu mi-am primit banii de 4 luni

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că înţelegerea dintre el şi clubul din Liga a II-a, FC Progresul, va înceta, deoarece nu şi-a primit salariul de patru luni.

12 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Colaborarea dintre Progresul şi mine încetează pentru că nu mi-am primit banii de 4 luni

Şumudică: Colaborarea dintre Progresul şi mine încetează pentru că nu mi-am primit banii de 4 luni (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu demisionez de la Progresul, ci îmi încetez colaborarea pentru că nu mi-am mai primit drepturile salariale de patru luni", a spus Şumudică.

Fostul tehnician al grupării bancare a menţionat că nu poartă negocieri cu niciun alt club. "Nu negociez cu Rapid, aştept propuneri cât mai tentante. Ce voi face în continuare? Voi face un grătar, pentru că mi-e foame", a subliniat Şumudică.

Marius Şumudică a preluat conducerea tehnică a grupării bancare la începutul anului 2008. În acest moment, Progresul Bucureşti ocupă locul doi, promovabil, cu 33 de puncte, în Seria I. În ultima perioadă, gruparea bancară se confruntă cu grave probleme financiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici