Şumudică îl apără pe Budescu după penalty-ul ratat pentru Al Shabab

Marius Şumudică, antrenorul lui Al Shabab, a reacţionat la câteva ore distanţă după înfrângerea care l-a dat jos de pe podium în Arabia Saudită.

87 afișări
Imaginea articolului Şumudică îl apără pe Budescu după penalty-ul ratat pentru Al Shabab

Şumudică îl apără pe Budescu după penalty-ul ratat pentru Al Shabab

Al Shabab a fost învinsă de Al Fateh, 1-0, după ce Constantin Budescu a ratat un penalty. Tehnicianul i-a luat apărarea fotbalistului în care are foarte mare încredere.

"Sunt supărat, normal, că am pierdut. Mai ales că e prima înfrângere în campionat din noiembrie. N-am făcut un meci rău, am avut şi penalty... A ratat Budi, însă i se întâmplă oricui. Când ne-a câştigat meciuri a fost bine, toată lumea fericită. Şi o să ne mai câştige", a declarat Şumudică pentru DigiSport.

"Mă oftic mai mult că am pierdut, pentru că puteam să ne consolidăm situaţia în clasament. Ne pregătim de meciul următor, să câştigăm", a adăugat tehnicianul.

În urma acestui rezultat, echipa românilor ajunge la a treia înfrângere în 19 etape şi cade pe locul 4 în prima ligă din Arabia Saudită. Precedentul eşec suferit de Şumudică avusese loc pe 23 noiembrie, contra lui Al Nasr, 0-1.

Următorul meci al lui Al Shabab se dispută vineri, de la ora 17:30, contra lui Al Wehda, ocupanta poziţiei a cincea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici