Şumudică: Îmi asum acest eşec, nu arunc cu noroi în jucători

Tehnicianul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat, duminică, după meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, că îşi asumă acest eşec şi nu îi acuză pe jucători, precizând că a fost un joc "la discreţia oaspeţilor".

92 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Îmi asum acest eşec, nu arunc cu noroi în jucători

Marius Şumudică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un joc la discreţia oaspeţilor, ne-au dominat la toate capitolele. Din păcate noi nu am reuşit să ne revenim după meciul cu Sportul (n.r. - din etapa a XX-a a Ligii I, scor 2-1 pentru Sportul). S-a văzut că jucătorii de la Oţelul au fost mai proaspeţi decât noi şi fără doar şi poate am pierdut în faţa unei echipe mai bune. Îmi asum acest eşec, nu arunc cu noroi în jucători, vom analiza şi vom vedea ce e de făcut. Nu înţeleg ce se întâmplă, e o transformare faţă de ce a fost în pregătire, pierdem din agesivitate şi dorinţă şi nu e OK", a spus Şumudică.

Marius Şumudică a precizat că meciul următor al echipei sale, cu FC Vaslui, programat joi, va fi foarte dificil. "La Vaslui oricum era greu, dar acum ne aşteaptă un meci şi mai greu, după această înfrângere.

Pentru noi fiecare meci jucat de acum înainte e o finală din care trebuie să scoatem ceva. Suntem în situaţia în care orice punct contează şi o să vedeţi cât va conta punctul pierdut la Sportul. Din păcate echipele de sub noi strâng puncte şi asta ne obligă şi pe noi să mai adunăm puncte, ne mai trebuie cel puţin 12 ca să putem sta liniştiţi", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Didi '32 şi Antal '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici