Şumudică nu iese din zodia înfrângerilor în Turcia. Va fi demis?

În ziua în care a împlinit 53 de ani, antrenorul român Marius Ninel Şumudică, cel care conduce o legiune de români la Gaziantepspor, a pierdut în campionat şi rămâne pe loc retrogradabil în Turcia.

107 afișări
Imaginea articolului Şumudică nu iese din zodia înfrângerilor în Turcia. Va fi demis?

Marius Şumudică

Iertat de la demitere de intervenţia făcută de elevii săi asupra conducerii, eveniment petrecut după eşecul din etapa trecută (0-2 cu Başakşehir), antrenorul Marius Ninel Şumudică ar putea fi înlăturat după această rundă, în care a pierdut în deplasare, 0-1 cu Antalyaspor, formaţie pregătită de Sergen Yalcin, fost elev al lui Mircea Lucescu.

La jocul din Antalya, disputat luni seară şi decis de golul suedezului Sam Larsson din minutul 40, Şumi i-a trimis de la început pe teren pe Niţă, Maxim şi Drăguş, iar pe Sorescu l-a aruncat în luptă din minutul 64.

Rezultatul o aruncă pe trupa din Gaziantep pe locul 18, al treilea din coadă, în condiţiile în care ultimele 4 retrogradează. Echipa are 28 de puncte după tot atâtea runde.

Lupta pentru supravieţuire rămâne strânsă. Formaţia de pe locul 16, care asigură rămânea în prima divizie, are 29 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici