Şumudică: Sper să revenim cu puncte de la meciul cu Internaţional

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat că la meciul cu Internaţional din etapa a XXIII-a a Ligii I jucătorii săi trebuie să fie la fel de concentraţi ca până acum, deoarece încă nu au scăpat de emoţiile retrogradării.

15 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Sper să revenim cu puncte de la meciul cu Internaţional

Şumudică: Sper să revenim cu puncte de la meciul cu Internaţional (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"E un meci dificil, de 6 puncte, cu o echipă aflată în zona retrogradării şi care poate fi disperată în acest moment. Internaţional are un antrenor bun şi este bine organizată. Sper să continuăm seria bunelor evoluţii şi să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Piteşti. Este adevărat că e greu să dispară entuziasmul, dar vom încerca să fim la fel de concentraţi. Băieţii trebuie să conştientizeze că încă nu am realizat nimic, nu am scapat încă de grijile retrogradarii", a spus Şumudică, citat de site-ul oficial al clubului Gloria.

Meciul Internaţional Curtea de Argeş - Gloria Bistriţa, din etapa a XXIII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 17.30, la Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici