Şumudică: Voi continua la Bistriţa dacă Pădureanu rămâne preşedinte

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat, duminică, după victoria cu Poli Iaşi, scor 5-0, că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea ardeleană, dacă Jean Pădureanu rămâne preşedinte şi dacă se vor aduce câţiva jucători.

12 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Voi continua la Bistriţa dacă Pădureanu rămâne preşedinte

Şumudică: Voi continua la Bistriţa dacă Pădureanu rămâne preşedinte (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"A fost un joc la discreţia noastră, băieţii s-au descătuşat. Am făcut un retur extraordinar. Aflată sub presiune, Poli nu a făcut faţă şi puteam să mai marcăm. Îmi pare bine că publicul a plecat încântat de la stadion. Înainte de meciul de azi, m-au sunat mulţi să mă întrebe dacă jucăm corect. Trebuie să fii tâmpit să nu joci corect, eu îmi respect meseria prea mult. Încă nu am semnat prelungirea contractului meu. Dacă mai aducem patru-cinci jucători să nu ne chinuim, vă garantez că, în sezonul viitor, ne vom bate la primele opt locuri. Cu 300-400 de mii de euro, i-am aduce pe toţi. Vreau să continue Jean Pădureanu şi să aducem jucători pe care îi ştiu: doi portughezi, un brazilian şi doi români. A venit la Bistriţa şi fratele lui Moraes, Bruno. E liber de contract, a jucat la FC Porto şi e cel puţin la fel de bun ca fratele său. A fost o perioadă accidentat şi cred că Gloria l-ar ajuta mult. Pentru mine e ceva extarordinar că jucători cărora le expiră împrumutul, Latovlevici şi Homei, spun că vor să rămână la Gloria", a spus Şumudică.

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că ar fi fost mulţumit şi cu o victorie la limită, în meciul cu Poli Iaşi: "Eram mulţumit şi cu 1-0. Am vrut să spulberăm orice bârfă sau speculaţie. Acest meci a încununat o muncă extraordinară. Se pare că Şumudică va fi unul dintre antrenorii mari din România. Echipa s-a salvat miraculos de la retrogradare. Am crezut în asta încă de la început. Cred că în clasamentul returului suntem în primele patru-cinci locuri. Şi Halagian a avut meritele sale, iar pe Şumudică nu pot decât să-l laud. Am discutat cu el, se pare că ne-am pus de acord să continue la Gloria".

Echipa Gloria Bistriţa a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia Politehnica Iaşi, scor 5-0 (3-0), într-un meci contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici