Şunda: Nu ştiu dacă Steaua merită locul doi, sper să merităm noi locul 14

Antrenorul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Aurel Şunda, a declarat că nu ştie dacă Steaua merită locul doi în campionat, însă speră ca formaţia sa să merite poziţia a 14-a, care i-ar asigura menţinerea în primul eşalon.

3 afișări

"E treaba lor dacă merită locul doi. Sper să merităm noi locul 14, teoretic mai avem şanse", a spus Şunda. Tehnicianul formaţiei nemţene a adăugat că nu frumuseţea stadionului contează pentru menţinerea în prima ligă, ci valoarea echipei. "Sunt echipe cu stadioane de campionat mondial care au echipe în liga a treia, precum Koln, Dusseldorf...Dacă mi-ar plăcea jucători caElton? Mi-ar plăcea să am jucători de fotbal", a punctat Şunda.

El a subliniat că lameciul cuSteaua jucătorii nemţeni nu au avut promisă o primă specială şi a subliniat că este foarte supărat din cauză că unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren, Petre Marin,a reuşit să dea gol cu capul. "N-am avut nicio primă specială, am jucat pentru noi în primul rând. Steaua vine dupăpatru, cincivictorii consecutive. Arată ca o echipă de preliminarii, că am înţeles că nu merge direct în Liga Campionilor. Şaizeci de minute am rezistat Stelei, dar ultima jumătate de oră a aparţinut gazdelor. Steaua mai putea să înscrie. Ne-am pus speranţe în acest meci, până la gol am jucat bine şi, paradoxal, unul dintre cei mai scunzi jucători a dat gol cu capul. Sunt foarte supărat că am primit gol cu capul de la un fundaş atât de scund", a punctat Şunda.

Ceahlăul a pierdut, cu scorul de 0-2, meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania Stelei, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici