Super Rally ajunge, în premieră, la Alba Iulia. Ce piloţi de top sunt la start

  • Un număr de 24 de piloţi de top vor concura sâmbătă, pe circuit stradal, în a doua etapă de Super Rally.
  • Competiţia ajunge în premieră în Municipiul Alba Iulia.
  • Printre piloţi se numără Mihai Leu, Jerome France şi Costel Căşuneanu.
189 afișări
Imaginea articolului Super Rally ajunge, în premieră, la Alba Iulia. Ce piloţi de top sunt la start

Mihai Leu, călare pe cai putere

Super rally, competiţia care se desfăşoară exclusiv pe circuit stradal, va bifa pentru prima dată oraşul Marii Uniri. Va fi cel mai lung traseu din acest sezon al competiţiei fondate de Mihai Leu în 2017.

De altfel, fostul campion mondial la box a avut parte de o primire specială la Alba Iulia, garda de onoare austriacă primindu-l într-un mod special. De altfel, garda a fost prezentă şi la startul festiv.

Vali Porcişteanu, Adi Teslovan şi Daniel Ungur, printre cei mai experimentaţi piloţi de raliuri, sunt şi ei printre cei înscrişi la etapă. După prima rundă, de la Mangalia, topul este condus de Jerome France, urmat de Bogdan Duma şi Costel Căşuneanu.

Cursa va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10:00, accesul publicului fiind gratuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici