Super Rally la Deva, în weekend. Luptă decisivă pentru titlu, cu Leu în rol de arbitru

A treia etapă din Campionatul Naţional de Super Rally va avea loc sâmbătă, pe traseu urban, în Deva, cu 24 de concurenţi de top la start, printre care Mihai Leu, Costel Căşuneanu, Dani Oţil, Jerome France şi liderul-surpriză Bogdan Duma.

115 afișări
Imaginea articolului Super Rally la Deva, în weekend. Luptă decisivă pentru titlu, cu Leu în rol de arbitru

Mihai Leu

Este a patra ediţie de super rally care are loc pe străzile din centrul municipiului Deva, precedentele două fiind câştigate de francezul France, iar cea inaugurală de Dani Oţil.

Nu mai puţin de 8 prototipuri şi monoposturi se vor afla pe traseul de concurs. Favoritul local Mihai Leu va pilota modelul Radical SR8, cu care anul trecut a avut al doilea cel mai bun timp al etapei, în timp ce campionul en-titre Jerome France vine cu prototipul Nova Proto. Fanii din Hunedoara vor putea vedea în premieră, pentru România, un monopost Wolf Mistral pilotat de Costel Căşuneanu.

Şi la categoria turisme se anunţă o listă spectaculoasă, cu Audi R8 (Alex Şchiopesc), Marc Banca (KIA Ceed TCR) sau Radu Benea (Porsche GT3 Cup) promiţând spectacol. Toate maşinile vor putea fi admirate vineri seară, de la ora 19:30, atunci când e programat startul festiv.

Campion în ultimii doi ani, Jerome France este obligat să câştige la Deva pentru a reveni în postura de favorit la titlu după ce juniorul Bogdan Duma a luat un avans considerabil după primele două runde. Tânărul de numai 17 ani conduce clasamentul cu 43 de puncte, urmat de Aurelian Andronache cu 28, în timp ce France are doar 25.

Pe 2 anul trecut la Deva, Leu se anunţă unul dintre cei care poate influenţa lupta la vârf. „De fiecare dată am avut parte de răsturnări de situaţie la Deva. Cu siguranţă şi acum vom avea o etapă spectaculoasă, iar publicul se va putea bucura de spectacolul cailor putere”, a spus Leu.

Sâmbătă, fanii vor putea urmări primele manşe de recunoaşteri începând cu ora 10:00, iar la 12:45 sunt programate manşele de concurs, care vor decide şi câştigătorul celei de-a patra ediţii a Deva Super Rally.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici