(P) Superbet a lansat prima aplicaţie nativă. Peste 30 de zile cu premii pentru jucători!

Singura companie românească premiată internaţional în 2017 şi 2018 drept "Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est" şi-a lansat prima aplicaţie mobilă.

2577 afișări
Imaginea articolului (P) Superbet a lansat prima aplicaţie nativă. Peste 30 de zile cu premii pentru jucători!

(P) Superbet a lansat prima aplicaţie nativă! Peste 30 de zile cu premii pentru jucători!

Superbet a dezvoltat aplicaţia nativă în cadrul Tech Hub-ului companiei cu ajutorul unei echipe care a valorificat atât experienţa seniorilor cât şi entuziasmul juniorilor. Produsul rezultat a impresionat încă din săptămâna lansării. În mai puţin de trei săptămâni aplicaţia a fost descărcată de peste 100.000 de jucători români!

Acum, compania a decis să ridice miza şi cu o promoţie! Între 22 octombrie şi 21 noiembrie, cei care îşi deschid cont şi plasează minim un pariu folosind aplicaţia Superbet pot câştiga fie un pariu gratuit, fie noul iPhone Xs! Aplicaţia poate fi descărcată gratuit pentru Android şi iOS de pe superbetmobile.ro

Smartphone-ul a devenit un accesoriu indispensabil românilor. Dacă în urmă cu 4 ani, doar 24% dintre ei foloseau acest device, în 2018 s-a ajuns la un procent impresionant: 91%. Mai mult, un studiu recent a relevat faptul că 71% din români renunţă cu uşurinţă la televizor în favoarea smartphone-ului. 67% dintre respondenţi au afirmat că pot renunţa la fel de uşor să consume dulciuri timp de o lună în loc să renunţe la smartphone.

„Investiţia în tehnologie e o prioritate pentru Superbet care doreşte să ofere jucătorilor români o experienţă superioară de pariere pe noua aplicaţie mobilă. Progresele lor sunt evidente şi se văd în primul rând în creşterea numărului biletelor câştigătoare. Pot spune că le susţinem această evoluţie prin lansarea aplicaţiei care e uşor de folosit, completă şi complexă. Ea le oferă posibilitatea de a paria mai informaţi şi de a marca mai des pariuri câştigătoare, în orice moment, de oriunde ar fi pe teritoriul României”, a declarat Tudor Iliescu, managing directorul Superbet.ro

Notificări în timp real pentru biletele plasate, scoruri live, streaming player care permite vizionarea meciului dar şi navigarea în acelaşi ecran prin oferta de pariuri live, statistici complete, avancronici exclusive pentru cele mai importante meciuri, programul transmisunilor tv, mizele predefinite sau posibilitatea de a da share pe reţelele de socializare pariurilor puse sunt câteva dintre cele mai importante funcţionalităţi ale aplicaţiei.

Poate e momentul să testaţi aplicaţia şi să vă bucuraţi de emoţiile intense ale unei „burse” mai speciale. Pariurile sportive sunt un joc în care investiţi bazându-vă pe informaţie şi inspiraţie şi în care ajungeţi să acumulaţi experienţă, dar puteţi face şi profit. Aplicaţia Superbet e disponibilă pentru Android şi iOS şi poate fi descărcată de pe superbetmobile.ro Testaţi aplicaţia Superbet: instalaţi, jucaţi şi puteţi câştiga unul dintre premiile zilnice: pariuri gratuite sau noul iPhone Xs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici