Supercupa României la futsal are loc vineri, la Galaţi

  • United Galaţi şi FK Odorheiu Secuiesc vor lupta vineri pentru Supercupa României la futsal, într-un meci care se va desfăşura în Sala Sporturilor 1Dunărea! din Galaţi.
657 afișări
Imaginea articolului Supercupa României la futsal are loc vineri, la Galaţi

Supercupa României la futsal are loc vineri, la Galaţi

Potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal, partida pune faţă în faţă United Galaţi, reprezentanta României în Liga Campionilor, şi FK Odorheiu Secuiesc, deţinătoarea Cupei României.

  • „Supercupa României reprezintă un obiectiv pentru noi în acest an 2020, cel mai bun, după părerea mea, din istoria clubului nostru. Dacă vom reuşi să cucerim şi Supercupa, cu atât mai bine. Am încredere în băieţi că au înţeles cât de important este acest trofeu pentru United, pentru oraşul Galaţi. Nu va fi însă uşor. Vom întâlni un adversar cu aceleaşi dorinţe ca şi ale noastre. Cunoscând echipa din Odorheiu Secuiesc, sunt sigur că meciul pentru Supercupa României va fi un spectacol adevărat”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei CS United Galaţi, citat de FRF.

Partida va fi arbitrată de Marian Ivănescu (Bucureşti) şi Romulus Constantin Pop (Târgu Mureş). Al treilea oficial va fi Ovidiu Dan Curta (Târgu Mureş), iar observatori Radu Petre Gabriel Gherman (ambii din Bucureşti).

În weekend, la Galaţai sunt programate etapele a X-a, a XI-a şi a XII-a din Liga I la futsal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici