Supercupa României: Meciul CFR Cluj şi FC Viitorul se joacă astăzi. Ora meciului

Supercupa României, dintre CFR Cluj şi FC Viitorul, se joacă sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

807 afișări
Imaginea articolului Supercupa României: Meciul CFR Cluj şi FC Viitorul se joacă astăzi. Ora meciului

Supercupa României: Meciul CFR Cluj şi FC Viitorul se joacă astăzi. Ora meciului

Partida va pune faţă în faţă câştigătoarea Ligii I din sezonul precedent, CFR Cluj, şi deţinătoarea Cupei României, FC Viitorul.

CFR Cluj a câştigat de trei ori Supercupa, în 2009, 2010 şi 2018, în timp ce pentru echipa lui Gheorghe Hagi va fi primul astfel de meci disputat în istoria de 10 ani a clubului constănţean.

Supercupa României va fi arbitrată de Sebastian Colţescu. El îi va avea ca asistenţi pe Ovidiu Artene (Vaslui) şi Daniel Mitruţi (Craiova). Cel de-al patrulea oficial al partidei a fost desemnat George Găman (Craiova), iar observator Aron Huzu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici