Superliga de fotbal: ultimele două partide din etapa a II-a se joacă luni

  • Luni au fost programate ultimele două partide din etapa a II-a din Superliga de fotbal.
  • Este vorba despre meciurile Chindia Târgovişte-FC Hermannstadt şi UTA Arad-Petrolul Ploieşti.
165 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: ultimele două partide din etapa a II-a se joacă luni

Meciul de la Târgovişte va începe la ora 18.30. Chindia se află pe locul 13 în clasamentul Superligii după ce în prima etapă a pierdut la Botoşani, scor 2-3.

Hermannstadt, însă, se află pe locul 4, în urma victoriei de pe teren propriu, 3-0 cu CS Mioveni.

Ultimul meci al etapei va începe la ora 21.30. Se vor întâlni UTA Arad, echipa de pe locul 15, şi Petrolul, formaţia de pe poziţia 14.

În prima etapă a campionatului ambele echipe au fost învinse, Petrolul pe teren propriu de FC Voluntari, şi UTA în deplasare, de FC Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici