Superliga de fotbal: UTA întâlneşte FC Botoşani, iar Farul joacă pe teren propriu cu Dinamo

UTA întâlneşte la Arad pe FC Botoşani, iar Farul Constanţa joacă pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, în ultimele partide din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. Ambele meciuri se desfăşoară luni.

149 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: UTA întâlneşte FC Botoşani, iar Farul joacă pe teren propriu cu Dinamo

Sursa foto: Facebook/UTA Arad

Partida UTA-FC Botoşani va începe luni, la ora 17.00. După 24 de etape, gazdele ocupă locul 12 în clasament având 30 de puncte. Oaspeţii sunt pe locul 15, penultimul, cu doar 18 puncte.

Întâlnirea dintre Farul Constanţa şi Dinamo Bucureşti va începe la ora 20.00. Cele două echipe au obiective diferite. Farul se află pe locul 5 cu 37 de puncte şi vrea să-şi consolideze poziţia de play-off.

Dinamo, însă, luptă pentru evitarea retrogradării. Bucureştenii sunt pe ultimul loc având doar 16 puncte adunate în 24 de partide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici