Superliga: derby-ul FCSB-CFR Cluj se joacă pe stadionul Steaua

Derbiul FCSB-CFR Cluj din etapa a IV-a a Superligii de fotbal se va juca duminică seara pe stadionul Steaua. Tot duminică a fost programată şi partida Petrolul Ploieşti-Farul Constanţa.

790 afișări
Imaginea articolului Superliga: derby-ul FCSB-CFR Cluj se joacă pe stadionul Steaua

Superliga: derbiul FCSB-CFR Cluj se joacă pe stadionul Steaua

Meciul zilei va începe la ora 21.30, în Ghencea. Vicecampioana României este singura echipă care are doar victorii în primele trei etape ale campionatului.

Cu nouă puncte FCSB se află pe primul loc în clasamentul Superligii, în timp ce CFR Cluj este pe poziţia a treia cu şapte puncte.

În al doilea meci al zilei se întâlnesc Petrolul Ploieşti şi Farul Constanţa. Gazdele au doar două puncte în trei etape, în timp ce campioana are şase puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici