Superliga: Rapid se impune în meciul cu Chindia şi urcă pe podium

Rapid Bucureşti a câştigat partida disputată sâmbătă seara, pe teren propriu, în compania formaţiei Chindia Târgovişte. În urma acestui rezultat, bucureştenii au urcat pe podiumul Superligii de fotbal.

272 afișări
Imaginea articolului Superliga: Rapid se impune în meciul cu Chindia şi urcă pe podium

Sursa foto: Facebook/FC Rapid 1923

Partida Rapid Bucureşti-Chindia Târgovişte din etapa a 27-a a Superligii s-a încheiat cu scorul 2-0.

Atacantul croat Marko Dugandzic a deschis scorul în minutul 66 din penalti. În minutul 68, giuleştenii şi-au dublat avantajul prin autogolul lui Dejan Boldor.

Oaspeţii au jucat a doua repriză a meciului cu un om mai puţin pe teren. Fundaşul Tiberiu Căpuşă de la Chindia a fost eliminat în prelungirile primei reprize după ce a încasat al doilea cartonaş galben.

Cu cele trei puncte obţinute sâmbătă, Rapid depăşeşte FCSB în clasament şi urcă pe locul 3. Giuleştenii au 49 de puncte. Chindia este pe locul 10 cu 30 de puncte.

Tot sâmbătă s-au disputat partidele Sepsi Sf.Gheorghe-FC Hermannstadt 2-1 şi U Cluj-FC Botoşani, scor 2-0. Duminică se vor juca partidele FC Voluntari-Univ.Craiova (ora 17.45) şi FC Argeş-FCSB (20.30).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rapid,
chindia,
superliga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici