Superliga, runda a XIII-a: Farul vrea să-şi consolideze poziţia de lider, FCSB caută a treia victorie

Sepsi Sf.Gheorghe-Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti-FCSB sunt meciurile de duminică din Superliga de fotbal.

270 afișări
Imaginea articolului Superliga, runda a XIII-a: Farul vrea să-şi consolideze poziţia de lider, FCSB caută a treia victorie

Superliga, runda a XIII-a: Farul vrea să-şi consolideze poziţia de lider, FCSB caută a treia victorie

Partida Sepsi Sf.Gheorghe-Farul Constanţa va începe la ora 15.30. Oaspeţii se află pe primul loc în clasamant şi un rezultat favorabil le-ar consolida prima poziţie.

Farul are 27 de puncte, cu două în plus faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti. Sepsi Sf.Gheorghe ocupă locul cinci cu 19 puncte.

În cel de al doilea meci al zilei, Petrolul Ploieşti va întâlni formaţia FCSB. Partida de pe stadionul Ilie Oană va începe la ora 21.30.

Gazdele au un parcurs bun în campionat fiind pe locul şapte cu 17 puncte din 12 meciuri. FCSB, însă, are doar 11 puncte din 10 partide şi se află pe locul 14.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici