Suporter al Rapidului, amendat după ce a provocat un scandal înaintea meciului cu Viitorul Constanţa

Un suporter rapidist a fost amendat de jandarmii constănţeni, sâmbătă seară, şi a primit interdicţia de a mai intra pe stadioane la meciuri de fotbal timp de un an, după ce a provocat un scandal într-un centru comercial din municipiul Constanţa, înaintea meciului dintre Viitorul şi Rapid.

102 afișări
Imaginea articolului Suporter al Rapidului, amendat după ce a provocat un scandal înaintea meciului cu Viitorul Constanţa

Suporter al Rapidului, amendat după ce a provocat un scandal înaintea meciului cu Viitorul Constanţa (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de duminică al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, pe timpul deplasării către stadionul Farul, un suporter al echipei Rapid Bucureşti s-a luat la ceartă cu personalul de pază al unui centru comercial din municipiul Constanţa, fiind necesară intervenţia unui echipaj de jandarmi pentru aplanarea conflictului.

Tânărul de 21 de ani din Vâlcea a fost amendat cu 500 de lei şi i-a fost interzis accesul la competiţii de fotbal pe o perioadă de un an.

Aproximativ 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanţa au asigurat ordinea publică şi siguranţa suporterilor ce au fost prezenţi la meciul de fotbal dintre Viitorul Constanţa - Rapid Bucureşti, din cadrul Ligii I, care s-a disputat sâmbătă, pe stadionul Farul.

Galeria giuleşteană deplasată la Constanţa pentru a îşi susţine favoriţii a numărat aproximativ 500 de suporteri.

Meciul Viitorul Constanţa - Rapid s-a încheiat cu scorul de 1-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici