Suporteri ai echipei West Ham, arestaţi după ce au postat mesaje antisemite pe Twitter

Doi suporteri au echipei West Ham au fost arestaţi pentru că au postat mesaje antisemite pe Twitter, după un meci cu formaţia Tottenham, a anunţat poliţia britanică.

66 afișări
Imaginea articolului Suporteri ai echipei West Ham, arestaţi după ce au postat mesaje antisemite pe Twitter

Suporteri ai echipei West Ham, arestaţi după ce au postat mesaje antisemite pe Twitter (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Mesajele celor doi, postate la 6 octombrie, făceau referire la Adolf Hitler şi la camerele de gazare.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost arestat în Croydon, iar altul, de 22 de ani, în Wiltshire.

În cadrul aceleiaşi anchete, la 5 decembrie a mai fost arestat un bărbat, care se află acum în libertate sub supraveghere.

Anul trecut, fanii echipei West Ham au imitat, pe arena echipei Tottenham, zgomotele camerelor de gazare şi au scandat numele fostului fotbalist Paolo Di Canio, care saluta suporterii cu un gest precum cel al naziştilor.

Aflat în nord-estul Londrei, clubul Tottenham are istoria legată de comunitatea evreilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici