Suporteri amendaţi pentru că au aruncat cu sticle cu urină în trecători

Şapte suporteri ai echipei CSM Ploieşti au fost amendaţi, miercuri, de Jandarmeria Bucureşti pentru că au aruncat pe geam, din microbuzul cu care au venit în Bucureşti, două sticle cu urină, cinci dintre aceştia primind şi interdicţie pe un an de a intra pe stadioanele unde se joacă fotbal.

20 afișări
Imaginea articolului Suporteri amendaţi pentru că au aruncat cu sticle cu urină în trecători

Suporteri amendaţi pentru că au aruncat cu sticle cu urină în trecători (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat că un microbuz în care se aflau 25 de suporteri ai echipei CSM Ploieşti, care joacă în Liga a II a, a fost oprit în zona Valea Oltului din Capitală, în jurul orei 15.50, după ce au aruncat în trecători cu două sticle cu urină.

"Microbuzul a fost oprit în zona Valea Oltului pentru identificare. Ei au opus violenţă şi au fost duşi la o secţie de poliţie, unde au fost amprentaţi şi amendaţi. Ceilalţi suporteri au fost conduşi în siguranţă către ieşirea din oraş", a mai spus Marius Militaru.

În microbuz au fost găsite o rangă de fier de 80 de centimetri, un lanţ şi şase sticle de coniac aproape goale.

Marius Militaru a precizat că în incinta Complexului Steaua, un suporter al CSM Ploieşti a fost bătut de patru suporteri Steaua 2 din Liga a II-a, acesta fiind dus la Spitalul Municipal cu o plagă acută la nivel cranian.

CSM FC Ploieşti a câştigat cu scorul de 3-2, după prelungiri, în faţa echipei Steaua II, într-un meci contând pentru 32-imile Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici